PIZZA EXPRESS HILVERSUM

PIZZA EXPRESS HILVERSUM Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Express Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 12:11 Ordered at 10pm, the food never arrived with no update from the restaurant. Waited 3 hours before finally going to bed without anything.
18 jun 2022 om 20:03 Delivery time was good however this was my favorite pizza and not anymore. Maybe just a bad night but there pizza is usually the best!
12 jun 2022 om 3:06 1,5 uur gewacht op mijn bestelling, geen contact te krijgen met het restaurant.
6 mei 2022 om 19:43 Hele lekkere pasta en snel bezorgd
29 apr 2022 om 7:47 Oude pizza, snel opgewarmt en bezorgd.
4 apr 2022 om 1:18 Heerlijk eten niet om te klachten maar wel beetje lang gewacht maar dat kan wel eens kom denk ik door de drukte maar heerlijk gegeten dankjewel!
3 apr 2022 om 11:02 Eten was koud. Bezorgtijd erg lang. Als de pizza warm was geweest, was het best goed geweest denk ik.
20 feb 2022 om 10:35 ik heb duidelijk gevraagd of ik gebeld kon worden wanneer de bezorger voor de deur stond. De pizza is gewoon afgegeven bij security en heeft zeker 10 minuten daar gestaan omdat zij niet wisten waar ik zat!! Koude pizza gehad!Bestel hier nooit meer!
17 jan 2022 om 14:19 Tropical chicken kwam zonder mais, spicy pizza was oke. Zonde van het geld.
27 dec 2021 om 12:59 Pizza was vey delicious!
26 dec 2021 om 0:15 Altijd lekker!
17 dec 2021 om 20:17 Pff de pizza was oprecht echt lekker en de service was toppp!!